En ekstra svær sommer.

Krigen i Ukraine og eftervirkningerne af Corona-pandemien har resulteret i stigende priser. Derfor bliver sommeren i år ekstra svær for de mange, der er uden for arbejdsmarkedet, socialt udfordret eller på anden måde ekskluderet fra det fællesskab, du og jeg er en del af. De håber, du vil sende et beløb, så vi kan fortsætte de sommeraktiviteter, vi hvert år tilbyder her i Frelsens Hær.

Hjælp nu og gør en stor forskel. 

STØT OS NU

Del lidt af dit overskud med dem, der er i underskud.

Vores håb her i Frelsens Hær er er kort sagt, at du vil dele lidt af dit overskud med dem, der lige nu er i underskud – socialt såvel som økonomisk. Sender du et bidrag, medvirker du til, at lidt flere udsatte børn og voksne får mulighed for at opleve et par dages sommerferie.

Hjælp os med at hjælpe. Giv en donation til udsatte familiers sommerferie.

GIV DONATION

Et par dages ferie kan redde en hel sommer!

Alle børn har brug for sjove feriedage, men for nogle er ferie et fremmedord. Hvert år inviterer vi socialt udsatte familier en tur i Legoland. Her får familierne masser af sjov og glæde - og så har børnene en historie at fortælle, når de kommer tilbage i skolen igen. 

Danmarks socialt udsatte har brug for et bidrag fra dig nu. Hjælp os med at hjælpe!

GIV DIT BIDRAG HER

Alle børn har brug for en sommerferie!

Send et beløb til Frelsens Hær nu. Så kan lidt flere udsatte børn og voksne opleve et par dages sommerferie.

Frelsens Hær, Frederiksberg Allé 9 , 1621  København V, post@den.salvationarmy.org , +45 33 31 41 92 
Privatlivspolitik - Website

Tusind tak fra min datter og jeg, for fantastisk dejlige timer i dag, i Legoland. Hvor har det været fantastisk at kunne ligge stress, bekymringer  og rodet dagligdag i glemmebogen i nogle timer, og bare være der for min datter❤️ Det fortjener hun så meget, efter et par voldsomt turbulente år med sygdom, dødsfald i nær familie, og meget andet❤️

Af hjertet, tusind mange tak for, at netop hun og jeg fik denne mulighed❤️

Tak for jer❤️

Mail fra Linda efter Legoland 2022

Vi har virkelig haft en dejlig dag. Pigerne har fået is og prøvet alt det, de turde. Jeg er alene med dem, så jeg er meget taknemmelig for at have fået muligheden for at tage dem med på denne her tur.


En mor i Rødby med to piger på 4 og 6 år

Vi har alle sammen brug for sommerferie!

Hjælp socialt udsatte børnefamilier i Danmark med at få en glad sommer.

GIV DIT BIDRAG
STØT NU